Sportoló hölgyek! Szempont nálatok, hogy a mozgás öröme mellett szálkásak is legyetek?
Szinte egyáltalán nem szempont nálam.
Amúgy a testzsírszázalék faramuci dolog.
Nekem 30%, pedig heti 6 nap van futás, vagy bicaj vagy úszás vagy túra és kisebb erősítések vannak heti 1-2 napon.
A koleszterin miatt így is elég szigorúan diétázom és csökkenti is, talán évtizeddel is később kell elkezdenem szedni rá a gyógyszert, a célom jelenleg ez.
Ha még több önuralmam lenne, akkor le lehetne csökkenteni a szénhidrátot annyira, amennyire a kardióhoz kell, több fehérje (bár mivel pont a húsfogyasztást kell korlátoznom, nehéz ez), és akkor talán csökkenne nekem is.
Étkezés kérdése ez is nagyrészt, mint minden.
Bírói vizsga! Erős és intelligens is!
,,Csöndet a teremben vagy kihajítom a vádlottat!"
Igen ,kockas a hatam es hasam is.
Nem kotelezo zabalni. Meg valogatas nelkul mindent enni.
Azért, hogy valakinek nőként konstans kockás hasa legyen, nem zabálás kérdése, hanem egy nagyon, már-már túl szigorú diéta és edzés, ami nem biztos, hogy a legegészségesebb, főleg ha valakinek olyan a genetikája.
Ilyen alacsony testzsír százaléknál nagyon könnyen felborulhatnak a hormonok a nőknél, nem hiába a testépítők is csak a versenyszezonra "fogynak", nem pedig végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!