Mit csináljak, ha eltört a lábam és nem tudok edzeni?🫤(többi lent)
Figyelt kérdés
Igazából úgy terveztem, hogy energikusabb állapotba tudok kerülni a nyárra, de eltört a lábam.... Igazából azt sem tudom mennyit egyek, mert ugye nem mozgom le. Mit tehetnék még egészségem érdekében azon kívül, hogy egész nap fekszek? Tanácsok, tippek?2023. jún. 13. 18:47
1/7 anonim válasza:
Egy orvos vagy egy gyógytornász megkérdezése ajánlott.
2/7 anonim válasza:
Meg egy elmegyógyász sem ártana. Ugyanis akinek eltörik a lába nem azon retteg, hogy, jaj nyárra meghízok, mert nem tudok edzeni.
4/7 anonim válasza:
nekem a karom tört el de lejártam úgyis edzeni,has,láb,vádli,ez ment 3hónapig csak,kitartást,fekvőgipszed van a felsotestes nem tudod atmozgatni?
szerintem nem elmegyogyasz kell egy normalis embert zavar ez a dolog
5/7 A kérdező kommentje:
Ma vették le a járógipszet.
2023. jún. 13. 19:26
6/7 anonim válasza:
Ha levették akkor elkezdhetsz edzeni.Azért az orvost megkérdezhetted volna hogy ilyenkor mennyire terhelhetőek a lábaid vagy mikortól lehet rendesen edzeni.
Felsőtestre mehet a szokásos.Lábra pedig egy könnyű átmozgatásos időszakot ajánlok.
Nem kell annyira aggódni.Az elveszett tömeg vagy erő elég gyorsan visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!