Melyik futócipőt vennétek és miért?
Vagy
A szavazás adott, de azért örülnek hogyha a miértet is leírnátok kommentben!
Előre is köszi!
Egyiket se mert divatcipők és ránézésre kényelmetlen.
De ha neked ez kell, hogy rávedd magad pár km re akkor hajrá.
Ezek pont, hogy nem divat cipők szerintem…
Szerintem a Nike, puma, adidas az.
És sokkal drágábban adják őket mint amennyit érnek.
Nekem volt Nike cipőm, és megfogadtam hogy többet nem veszek, mert a marketinget fizetem meg, meg a hypeot, de közben meg baromi kényelmetlen volt.
A fenti 2 cipő márka, tudtommal nem is csinál tv reklámokat… Nincsnek semmire való utcaicipőik, hanem valóban sport cipők, futásra, sportra.
Mindkettő linkelt cipő díjat kapott a kényelemre, meg az értékelések alapján is a legkényelmesebb cipők közé tartoznak.
Én pont azért ezt a kettőt néztem, mert hamarabb kezd el fájni a talpam futásnál, mint hogy elfáradnék.
Szerintem ránézésre olyanok, mint a nike divat futócipők.
Vagy mitől lesznek ezek kényelmesebbek?
Jobban szakadnak?
Nekem 5 éves adidas van, mert már nem gyártják ezt a típust.
Olyat, ami jó a lábadra. Ha már futócipőt akarsz venni, akkor menj el egy boltba, ahol hozzáértők vannak és megmondják milyen futócipő jó, milyen a lábad (pronáló, szupináló, stabil, stb.).
Aztán meg ízlés kérdése, hogy te milyet veszel a megfelelők közül, azt neked kell eldöntened, hogy melyik tetszik, más nem tudja helyetted.
Szerintem nem a cipő számiít, hanem az hogy meleg legyen a cipő és kényelmes.
De ami szerintem megteszi az: nike,adidas,puma,fila.
Nekem ez a vélemenyem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!