Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Zalaegerszegen a Parking...

Zalaegerszegen a Parking paintball-nál van korhatár?

Figyelt kérdés

2023. máj. 18. 09:33
 1/1 anonim válasza:

[link]

Kiskorúak esetében 12 éves kortól tudjuk fogadni őket szülői beleegyező nyilatkozat ellenében, ami 18 éves korig szükséges!

Beleegyező nyilatkozatot lejjebb van lehetőségük letölteni!

Bármilyen más felmerülő kérdéseivel hívja a +36304065646 telefonszámot!

SZÜLŐI BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT

Alulírott (név, szig.szám)……………………………………………………… engedélyezem, hogy kiskorú gyermekem, (gyermek neve, osztálya) …………………………………………….. a Parking paintball által szervezett rendezvényen (paintball) 20... ………………-án, részt vegyen. (A program ideje alatti elérhetőségem: …………………………………- telefon.)

A szervező biztosítja a rendezvényen való részvételhez szükséges, a szakmai előírásoknak megfelelő biztonsági felszerelést (védőmaszk, ruha, mellvédő). Tudomásul veszem, hogy a rendezvényen gyermekem az én felelősségemre vesz részt, az esetleges sérülésekért a szervező nem vállal felelősséget.

Kijelentem továbbá, hogy gyermekemnek sérülése, valamint olyan betegsége nincs, amely a mozgásban akadályozná, vagy veszélyt jelentene számára. Amennyiben a gyermeknek állandó gyógyszerre van szüksége (pl. asztma-spray stb.), azt a rendezvény során is magánál tartja, és erről a rendezvény előtt a szervezőket tájékoztatja.

A rendezvényen gyermekem az én felelősségemre vesz részt, s a szervezőknek nem feladata a fegyelmezése vagy a többi résztvevőtől eltérő bánásmód biztosítása. Aláírásommal elfogadottnak tekintem, hogy amennyiben gyermekem rendezvényen tanúsított magaviselete nem összeegyeztethető az ott elvárt viselkedéssel, úgy a szervezők, kísérők kizárhatják a játék folytatásából.

Zalaegerszeg, 20.... ……………………..

…………………………………………………..

szülő/gondviselő

2023. máj. 18. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!