Zalaegerszegen a Parking paintball-nál van korhatár?
Kiskorúak esetében 12 éves kortól tudjuk fogadni őket szülői beleegyező nyilatkozat ellenében, ami 18 éves korig szükséges!
Beleegyező nyilatkozatot lejjebb van lehetőségük letölteni!
Bármilyen más felmerülő kérdéseivel hívja a +36304065646 telefonszámot!
SZÜLŐI BELEEGYEZŐ NYILATKOZAT
Alulírott (név, szig.szám)……………………………………………………… engedélyezem, hogy kiskorú gyermekem, (gyermek neve, osztálya) …………………………………………….. a Parking paintball által szervezett rendezvényen (paintball) 20... ………………-án, részt vegyen. (A program ideje alatti elérhetőségem: …………………………………- telefon.)
A szervező biztosítja a rendezvényen való részvételhez szükséges, a szakmai előírásoknak megfelelő biztonsági felszerelést (védőmaszk, ruha, mellvédő). Tudomásul veszem, hogy a rendezvényen gyermekem az én felelősségemre vesz részt, az esetleges sérülésekért a szervező nem vállal felelősséget.
Kijelentem továbbá, hogy gyermekemnek sérülése, valamint olyan betegsége nincs, amely a mozgásban akadályozná, vagy veszélyt jelentene számára. Amennyiben a gyermeknek állandó gyógyszerre van szüksége (pl. asztma-spray stb.), azt a rendezvény során is magánál tartja, és erről a rendezvény előtt a szervezőket tájékoztatja.
A rendezvényen gyermekem az én felelősségemre vesz részt, s a szervezőknek nem feladata a fegyelmezése vagy a többi résztvevőtől eltérő bánásmód biztosítása. Aláírásommal elfogadottnak tekintem, hogy amennyiben gyermekem rendezvényen tanúsított magaviselete nem összeegyeztethető az ott elvárt viselkedéssel, úgy a szervezők, kísérők kizárhatják a játék folytatásából.
Zalaegerszeg, 20.... ……………………..
…………………………………………………..
szülő/gondviselő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!