Valaki tud olyan helyet Budapesten, ahol felvesznek 16 évesen kezdőnek ezekben a sportokban?
Már nagyon régóta szeretnék valamilyen sportot elkezdeni, de sajnos az eddigi tanulmányaim és a tény, hogy a külső lakóövezetben élek eléggé lecsökkentette a lehetőségeimet. Azonban most már sokkal elszántabb vagyok. Rengeteg sport érdekel. Köztük a tánc, például a páros vagy a hiphop, a röpi, a vívás, a műjégkorcsolya és a tenisz. Kiskoromban teniszeztem és akkor nagyon élveztem, már megbántam, hogy abbahagytam. Jégkorcsolyázni pedig pár hónapja elkezdtem, de az oktató nagyon nem figyelt ránk, kb. olyan 4-en voltunk egy edzésen, és állandóan beszélgetett valami random emberrel, ezért abbahagytam. Röplabdázni, pedig 1 évet jártam, de az oktató terhes lett, így abbamaradtak az edzések. Hip-hopot pedig nagyon, de nagyon régen tanultam kb 7-8 évesen, úgyhogy abból semmi nem maradt meg. A vívásban pedig semmi tapasztalatom nincs.
Tisztába vagyok vele, hogy 16 évesen kicsit késő elkezdeni egy sportot, de nem adom fel. Szóval aki tud ajánlani pesten a fenti sportok egyikéből, vagy akár többől is kezdőknek oktatást, azt nagyon de nagyon megköszönném.
1.válaszoló: Igen, sajnos azzal is tisztában vagyok, hogy versenyezni egyáltalán nem fogok, de nekem nem is az a célom, úgyhogy e miatt nem kell aggódni.
2.válaszoló: Köszönöm a választ, sokat segítettél.
Várom a további válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!