Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki tud olyan helyet...

Valaki tud olyan helyet Budapesten, ahol felvesznek 16 évesen kezdőnek ezekben a sportokban?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta szeretnék valamilyen sportot elkezdeni, de sajnos az eddigi tanulmányaim és a tény, hogy a külső lakóövezetben élek eléggé lecsökkentette a lehetőségeimet. Azonban most már sokkal elszántabb vagyok. Rengeteg sport érdekel. Köztük a tánc, például a páros vagy a hiphop, a röpi, a vívás, a műjégkorcsolya és a tenisz. Kiskoromban teniszeztem és akkor nagyon élveztem, már megbántam, hogy abbahagytam. Jégkorcsolyázni pedig pár hónapja elkezdtem, de az oktató nagyon nem figyelt ránk, kb. olyan 4-en voltunk egy edzésen, és állandóan beszélgetett valami random emberrel, ezért abbahagytam. Röplabdázni, pedig 1 évet jártam, de az oktató terhes lett, így abbamaradtak az edzések. Hip-hopot pedig nagyon, de nagyon régen tanultam kb 7-8 évesen, úgyhogy abból semmi nem maradt meg. A vívásban pedig semmi tapasztalatom nincs.

Tisztába vagyok vele, hogy 16 évesen kicsit késő elkezdeni egy sportot, de nem adom fel. Szóval aki tud ajánlani pesten a fenti sportok egyikéből, vagy akár többől is kezdőknek oktatást, azt nagyon de nagyon megköszönném.

2023. máj. 14. 22:36
A kérdező szavazást indított:
Röplabda
Vívás
Műjégkorcsolya
Tánc
Tenisz
12 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Versenyezni vélhetően nem fogsz. "Felvenni" sem biztos, hogy felfognak. De Budapesten biztos, hogy sok helyen vannak edzések amatőröknek, hobbiból sportolóknak. Korcsolya meg a vívás lehet nehezebb ügy.
2023. máj. 14. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Vívás: [link]
2023. máj. 14. 23:05
 3/5 A kérdező kommentje:

1.válaszoló: Igen, sajnos azzal is tisztában vagyok, hogy versenyezni egyáltalán nem fogok, de nekem nem is az a célom, úgyhogy e miatt nem kell aggódni.

2.válaszoló: Köszönöm a választ, sokat segítettél.

Várom a további válaszokat :)

2023. máj. 14. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:
29%
Mindegyik válaszoló ugyanaz, a google nagy segítség. Írd oda, hogy edzés amatőröknek, hobbisportolóknak, felnőtteknek stb.
2023. máj. 15. 15:56
 5/5 A kérdező kommentje:
4.válaszoló: a google volt az első; ahol keresgéltem, és találtam is pár helyet, de rengeteg olyan egyesület van, ami nincs meghirdetve, mint kezdő vagy amatőr, ezért gondoltam, hogy itt is megkérdezem, hátha valaki saját tapasztalatból vagy saját egyesületből tud ajánlani, ahol biztos van kezdőknek edzés.
2023. máj. 15. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!