Betonon mennyire jó ötlet ugrókötelezni?
A napokban vettem egy ugrókötelet, korábban futni jártam. Ellenben sajnos a pálya messze van a lakhelyemtől, így arra gondoltam átváltok ugrókötelezésre. Az épület előtt van egy nagy parkoló, beton aljzattal. Az elmúlt héten többször is csináltam, természetesen előtte bemelegítettem de egyszerűen nem tudom csinálni, abba kellett hagynom, mert eléggé megfájdul tőle a vádlim.
Nem tudom mivel van a baj, mert nem ugrok magasra sem. Előtte be is melegítek, de mégis meg kellett állnom a fájdalom miatt. Ez mindenkinél ilyen az első hetekben, vagy fog majd alakulni?
Most kezdted?
Akkor teljesen normális! Idő kell hozzá, hogy megszokjon :)
Egy hónapot kihagytam, mostanában elkezdtem megint. Rettenetes, elviselhetetlen fájdalmaim voltak. Nem csak a lábamban, az egész sípcsontomban, menni alig bírtam.
Rengeteg youtube videót megnéztem, azt hittem jól csinálom. Aztán felvettem magam, és ott láttam meg hogy a térdem nincs behajlítva. Nyújtott térddel, meg összezárt bokákkal csináltam. Ezért volt, most egy hete csinálom megint, lekopogom teljesen eltűnt a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!