Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Unibetről vélemény? Átverés?...

Unibetről vélemény? Átverés? Unibet vagy inkább Tipmix?

Figyelt kérdés
F1-re szeretnék fogadni, amit az Unibeten láttam csak, de engem most igazából az érdekelne, melyik a biztonságosabb. Unibet appját például androidra a Playből nem lehet letölteni, csak apk formájában, picit elkezdtem gyanakodni, hogy esetleg lehet vele valami furcsa. Köszönöm a segítségeteket és a tapasztalatokat!

2023. máj. 10. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Szerinted ha minden második hirdetés magyar nyelvű unibet reklám még a youtubeon található sporttal foglalkozó csatornák videóiban is, sőt konkrétan csatornákat tartanak el, akkor mennyire lehet olyan átverés, amitől egy "tippmix" szót helyesen leírni nem tudó wannabe fogadómesternek tartania kéne?
2023. máj. 10. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Okostojás. Azért mert nem vagy kompatibilis, meg a 4 elemiddel milliárdos....
2023. máj. 11. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyreszt az unibet sokkal jobb mint a fos tippmix vagy tippmixpro. Masreszt unios engedellyel rendelkezik,legalisan szolgaltat most is, mindossze adofizetesi kotelezettseg van
2023. máj. 11. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Azért nem lehet letökteni az app-t (többi oldalét se), mert a google nem támogatja a szerencsejátékot.

Nincs benne semmi átverés. Sokkal jobb iroda az Unibet, mint a bet365, főleg most amióta ezt a helymeghatarozós baromságot nyomatják

2023. máj. 12. 04:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ez hulye ez a gyerek🤣🤣🤣átverés,mi átverés?sokkal jobb mint a fos tipmix,aki normálisan játszik vagy szeretne jatszani az mind hasonló oldalakon van fent
2023. aug. 18. 17:37
 6/6 anonim válasza:
A tippmixxel kapcsolatba nem tudom ,hogy vélekedik az unibet, viszont a póker az egyértelműen kamu , ugyan az mint a pokerstars, egy fos :D Akkor jársz a legjobban ha a lehető legmesszebről elkerülöd az összes ilyen oldalt.
2023. nov. 19. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!