Unibetről vélemény? Átverés? Unibet vagy inkább Tipmix?
Figyelt kérdés
F1-re szeretnék fogadni, amit az Unibeten láttam csak, de engem most igazából az érdekelne, melyik a biztonságosabb. Unibet appját például androidra a Playből nem lehet letölteni, csak apk formájában, picit elkezdtem gyanakodni, hogy esetleg lehet vele valami furcsa. Köszönöm a segítségeteket és a tapasztalatokat!2023. máj. 10. 11:04
1/6 anonim válasza:
Szerinted ha minden második hirdetés magyar nyelvű unibet reklám még a youtubeon található sporttal foglalkozó csatornák videóiban is, sőt konkrétan csatornákat tartanak el, akkor mennyire lehet olyan átverés, amitől egy "tippmix" szót helyesen leírni nem tudó wannabe fogadómesternek tartania kéne?
2/6 anonim válasza:
Okostojás. Azért mert nem vagy kompatibilis, meg a 4 elemiddel milliárdos....
3/6 anonim válasza:
Egyreszt az unibet sokkal jobb mint a fos tippmix vagy tippmixpro. Masreszt unios engedellyel rendelkezik,legalisan szolgaltat most is, mindossze adofizetesi kotelezettseg van
4/6 anonim válasza:
Azért nem lehet letökteni az app-t (többi oldalét se), mert a google nem támogatja a szerencsejátékot.
Nincs benne semmi átverés. Sokkal jobb iroda az Unibet, mint a bet365, főleg most amióta ezt a helymeghatarozós baromságot nyomatják
5/6 anonim válasza:
ez hulye ez a gyerek🤣🤣🤣átverés,mi átverés?sokkal jobb mint a fos tipmix,aki normálisan játszik vagy szeretne jatszani az mind hasonló oldalakon van fent
6/6 anonim válasza:
A tippmixxel kapcsolatba nem tudom ,hogy vélekedik az unibet, viszont a póker az egyértelműen kamu , ugyan az mint a pokerstars, egy fos :D Akkor jársz a legjobban ha a lehető legmesszebről elkerülöd az összes ilyen oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!