Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Salomon x ultra 4 gtx vélemények?

Salomon x ultra 4 gtx vélemények?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 11:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem ebből a "Mid" (félmagasszárú) van. Téli túrákra használtam, a leghosszabb, amit egyszerre mentem benne (hóban, sárban, latyakban váltakozva) 65 km volt.

Nekem nagyon kényelmes, de elég széles a lábfejem. Nem csúszik jól kapaszkodik. Egyáltalán nem ázott be, még 60 km-en, át a havas Bükkön, lejjebb meg a sárban sem. Életem egyik legjobb cipője.

DE. És itt a nagy DE. A tipikus Salomon-hiányosság, a tartósság itt is bejön. Elöl, oldalt, ahol a cipő orra hajlik ahogy lépsz, a második szezonra szó szerint végigrepedt. Úgy, hogy rendszeresen ápolva volt: megtisztítva, impregnálva, használaton kívül teljesen száraz állapotban sámfával tárolva.

Nem számoltam, hogy mennyit mentem benne, de nem volt 1000 kilométer sem. És ez azért mégiscsak egy 60 ezer forintos cipő volt...

Száraz időben fel tudom még venni, de elég a harmatos fű, és már csurom víz a zoknim.

2023. ápr. 25. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!