Náthásan elmész edzésre?
Figyelt kérdés
Ha igen, melyik sportra mennél illetve nem mennél el?2023. ápr. 24. 16:32
1/3 anonim válasza:
Régebben simán elmentem volna edzeni náthásan, de mostani fejjel be kell azt látni, hogy hiába tudnék edzeni náthásan is akár (súlyzós edzés), az nem lenne korrekt a többiekkel szemben, mert simán elkaphatják tőlem. Szóval, ha tényleg komolyabb nátháról van szó, akkor inkább kihagyok 1-2-3 napot, amíg jobban nem leszek és nem mehetek újra közösségbe.
2/3 anonim válasza:
Én erőemelő vagyok, konditerembe járok. Ha érzem, hogy lappang bennem valami, de tudok teljesíteni, nem rontok a helyzeten, akkor sosem hagyok ki edzésnapot. Ha ténylegesen beteg vagyok, hőemelkedés, láz, köhögök, taknyos vagyok, fertőzök, szarul vagyok, akkor nyilván a regeneráció és a pihenés kerül első helyre, nem az edzés.
3/3 anonim válasza:
Én futó vagyok, amíg lázam nincs addig megyek edzésre, segíteni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!