Visszamennétek abba a csoportba ahol 12 évig versenyszerűen táncoltatok, majd a legutóbbi versenyen (2023.04.21.) az edzőtök az Elnök előtt megalázott?
Akadt egy kis konfliktus piti dolog miatt amit négyszemközt is meglehetett volna oldani, de ő a versenyszövetség elnöke előtt tette meg ezt velem.
"Piti dolog" - eltávolítottam Őt az instagram követőim közül, hogy ne lássa az oldalam (mindig mindenre kiváncsi, és kaptam a megjegyzéseket).
Facebookon meg úgy állítottam be az oldalam, hogy ne lássa Ő amire természetesen rájött.
Amióta hazajöttem csak szédülök, esz az ideg.
Soha ilyen megalázást még nem kaptam az életem során mint amit tegnap este.
Az egész csarnok visszhangzott tőle, meg az elnök is a végén - AZ EDZŐM MEG AZ ELNÖK LEGJOBB BARÁTNŐK🙃
Én visszamennék, mert te nem hibáztál semmit, tancolni meg gondolom szeretsz. A táncos világ már csak ilyen megalázó versengős közeg... Tudom hogy megalázó volt, de ezen lendülj túl, és irány táncolni!!
Üdv: egy táncos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!