A fegyencedzés gyakorlataival meg lehet izmosodni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon sok függ az étrendtől, a kérdésem mégis az lenne, hogy a fegyencedzés (szigorúan csak a gyakorlatokat figyelembe véve) gyakorlataitól meg lehet erősödni, izmosodni?
Jelenleg kb 8-80 kg vagyok, a váll- derék arányom: 126- 80
Van esetleg tapasztalatotok a gyakorlatokkal? (plusz súllyal is tudom majd őket nehezíteni, pl: guggolást már most is)
2023. ápr. 13. 14:07
1/5 anonim válasza:
Saját testsúllyal is lehet izmosodni. Ha nem lehetne, akkor nem lennének izmos tornászok vagy street workoutosok. Az más téma, hogy a saját testsúlyos edzés alapvetően nem izomépítésre lett feltalálva, de amíg saját testsúllyal is tudsz progressziót létrehozni az edzéstervedben, addig saját testsúlyos gyakorlatokkal is működőképes az izomépítés, csak szimplán nem optimális mértékben. De ha vannak plusz súlyaid, amikkel tudsz húzódzkodni, tolódzkodni, guggolni (stb.), akkor minden lehetőség adatt arra, hogy jó fizikumot hozz össze.
2/5 anonim válasza:
Igen, olyan leszel tőlük, mint egy kigyúrt fegyenc.
3/5 anonim válasza:
Ami megfelelő módon terheli az izmot, azzal lehet fejlődni. Tökmindegy, hogy a konditerembe súlyzóval a kezedben guggolsz vagy a parkban egy zsák 50 kilós cementtel csinálsz féllábas guggolást, ha elég a terhelés, akkor lehet fejlődni mindennel akárhol.
4/5 anonim válasza:
Lehet, csak messze nem optimális. Amikor a húzódzkodás-tolódzkodás-egylábas guggolás kombóról áttértem a szabad súlyos edzésre ég és föld volt, sokkal gyorsabban nőttem, főleg a lábam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!