Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nike Airmaxak mennyire könnyen...

Nike Airmaxak mennyire könnyen lyukadnak?

Figyelt kérdés
Volt egy airmaxam ami fél évet birt, és nem vagyok biztos benne hogy vegyek egy újat.

2023. ápr. 13. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik típus volt, hol vetted és mennyiért🤔
2023. ápr. 13. 22:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Van néhány air maxom és még bírják😊
2023. ápr. 13. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Az AirMaxx cipőknél nagyon könnyen szakad a szövetborítás mind kívül, mind a saroknál, a talpa pedig nagyon hamar leválik a gyenge minőségű ragasztás miatt.

Tapasztalatból mondom, mindennemű rosszindulat nélkül, hogy ez a modellsorozat ruhaipari hulladékokat foglal magába. Iszonyatosan olcsón gyártják, gyenge alapanyagokból, minimális minőségi színvonal mellett, majd a gyenge minőségű, funkcióját époen hogy ellátó sz*rt arányaiban kiugró haszon mellett értékesítik.

Az AirMaxx kifejezetten fekete báránynak számít, szinte semmi tartóssága nincs.

2023. ápr. 14. 10:42
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 értékelem a véleményedet, de az ellőtted lévő 2 embernek pozitiv véleménye volt. Tapasztalatból mondod hogy nagyon rossz? Akkor milyet vegyek ami nem lyukad ki? Dunkom van, airjordant nem akarok. Ára pedig az airmax körül van
2023. ápr. 14. 22:36
 5/5 anonim ***** válasza:
41%

Dunk is nagyon jó, Jordant vettem pár hete.

Az eddigi Air Maxokat Playersroomban, Footshoptól rendeltem és mindegyik pár éve megvan és még most is örömmel hordom azokat is. Még mindig megbámulják az utcán😉

2023. ápr. 15. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!