Ha csak elektromos izomstimulálót használok az felér egy edzéssel?
Az elektromos izomstimulalo ugyanannyira nem er semmit mint az oszes tobbi teleshop-os csoda fogyaszto kutyu...
Erosen "kuka" kategoria.
Hasznaltam mar (nem en vettem) de semmi hatasa nincsen tovabba abban sem vagyok biztos, hogy arammal b*szkodni a hasizmot az olyan egeszseges lenne...
(Tigi)
Az a helyzet, hogy ezek az izomstimulátorként eladott, ill reklámozott termékek valójában masszírozók...
A másik kategória, amit gyógyászati segédeszközként is használnak, inkább az idegi kapcsolat javítására szolgálnak pl izomsorvadásban szenvedőknél.
Szóval semmiképp sem ér fel semmilyen edzéssel!
Én használtam anno olyan cuccost, amiről mint később kiderült erotikus cuccos és nők alsó tájának izgatására találták ki. Valami butterfly volt a neve, mindenesetre a hasamra tettem és eléggé erős izom-összehúzódásokat okozott és jó idő óta az után volt csak izomlázam a következő nap, pedig máskor is elég szépen edzettem a hasam.
Most gondolkozom egy komolyabb elektromos gép vételén (most nézem neten mik vannak, úgy jutottam el ide is) mert a kondizás miről szól? Mindig csak egy adott izomcsoport koncentrált fejlesztése. De vagy 4 féle gép meg súlyzók kénének ahhoz, hogy teljesen körbe tudd izmosítani a tested. Ezzel ellentétben az áramosat képek alapján tudod hova kell rakni, így tökéletesen tudják fejleszteni az izmokat. Az összehangoláshoz meg valami egyébkéntis nem kondis edzés kell, pl: futás, úszás.
te hol élsz?
"tökéletesen tudják fejleszteni az izmokat"
hát csak hajrá
egyébként megsúgom h az izomláz nem egy JÓ JEL,mint azt te hiszed,pont h akkor basztál el vmit,és nem kicsit,szal jobban tennéd ha visszatérnél a régi módszeredhez,de felőlem szórhatod is a pénzed szarságokra XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!