Mike Tyson azért tudott sokszor könnyen győzni boxmeccsein, mert gyenge ellenfeleket kapott? Ütött ő ki egyáltalán neves boxolót?
Michael Phelps csak azért tudott sokszor győzni az úszóversenyeken, mert gyenge ellenfeleket kapott?
Ez kb ekkora hülyeség :D
Ezt valami műsorban hallottad, hogy nem volt igazi bajnok?:) Vagy a Tyson vs Roy Jones Jr. öregfiúk meccsen hallottad Kokotól, ő mondott ilyen ostobaságot. :)
Őket például:
Frank Bruno : (45 mérkőzés 40 győzelem 38 KO )
Tony Tubbs : (59 - 47- 25 KO)
Carl Williams: Regionális világbajnok 1987-91
Michael Spinks: WBA, WBC, IBF és a The Ring vitathatatlan félnehézsúlyú bajnoka, IBF és a The Ring nehézsúlyú bajnok ( egyetlen veresége volt, Tyson 1 menetben szétcsapta-- visszavonult:)
Larry Holmes: Őt gondolom nem kel bemutatni. (75- 69 - 45 KO) már majdnem 40 éves volt a mérkőzésükkor Tyson a negyedik menetben 3x ütötte le a harmadik "altatásos" :) KO
Tyrell Biggs : 198 cm ütőtáv 203 cm! (40- 30-20 KO) Tyson 21 éves volt akkor, ezen a meccsen védte meg először a WBA, WBC és IBF címeit. A mérkőzés tizenöt menetre volt kiírva.
Láttad te Tysont boxolni a fénykorában? ( felvételről persze) A nehézsúly vitathatatlan címét nem osztogatják csak úgy. :)
Ő volt az egyetlen nehézsúlyú világbajnok és vitathatatlan, akinek minden ellenfele magasabb volt nála.
Egy börtön előtti Tyson , simán kicsapott volna egy ,Joshua, Wilder,Fury:)(Fury egy jety, bajnok lol:) műbajnokot. :)
5. vagyok
6.😂
Tyson a nehézsúly egyik fenoménja volt. Beismerte, hogy drogozott. Persze , hogy beismerte. Annyira szétdrogozta magát, hogy most is úgy megcsapja a
250 font-os zsákot (kb 110 kiló) , hogy leszakad a mennyezet. :) Jól szét drogozta magát mi?:)
"Mondjuk egy Tyrell Biggset én is kicsapnék." lol
Te vagy a nem létező, "soha nem volt" Magyar nehézsúly új üdvöskéje? 😀
Én is közel két méteres vagyok és az 50 kg kukoricás zsákot simán feldobom fél kézzel a góréba. Attól még nem arcoskodok.
Az akkori nehézsúlyúak a mostaniakat ronggyá vernék.
Az utolsó igazi "klasszikus" nehézsúlyú Lennox Lewis volt, gondolom láttad mit csinált a műbajnok Vitalijal?:)
Mind a két Klicskonak megüzente, _ ha kifizetnek rendesen, ledobom a pizsamát és else@@elem őket_
Remélem te leszel az új nehézsúlyú világbajnok.:)😀 Anthony Joshua-Jermaine Franklin mecset például végig se néztem, hihetetlenül alacsony színvonal .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!