Hogyan ne legyek rosszul ingafutásnál?
Figyelt kérdés
Tavaly is csak 20at tudtam futni, azt is már úgy, hogy semmit nem láttam futás közben. Elsötétül futásnál minden,olyan mintha elájulnék. Tud róla a tanárom, hogy nem számíthat nálam sokra, de mégse akarok idén is ilyen keveset futni, amikor mások 70-80 hosszakat futnak. Hogyan tudnék ezen változtatni?2023. ápr. 4. 07:19
1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy a tanár ha jól emlékszem, újrafuttatja azokat, akiknek nincs meg a huszon valamennyi:(
2023. ápr. 4. 07:21
2/5 anonim válasza:
Talán nem csak évente kéne kellene futni, azt is akkor, amikor kötelező. Állóképességfejlesztés a megoldás, tehát a (majdnem)mindennapos mozgás.
3/5 anonim válasza:
Igyál és egyél előtte rendesen, és ne mindig magad elé nézz, hanem viszonylag egyenes háttal fuss, és ne csak 1 pontra fókuszálj, hanem láss be nagyobb teret, forgasd a fejed / szemed.
4/5 anonim válasza:
Csak ingafutásnál jelentkezik ez, vagy más jellegű mozgásnál is?
Én pl annyira szédülékeny vagyok, hogy számomra az ingafutás is forgolódás és elszédülök tőle, egyszer behánytam, azóta tesitanárom nem szivat a körkörös mozgásformákkal.
5/5 A kérdező kommentje:
Csak futásnál.Semmi másnál nem jelentkezik általában.
2023. ápr. 4. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!