Lányok edzés meccs utáni közös zuhanyzás ?
Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok aki most kezd el kézilabdázni. Viszont nagyon szégyenlős vagyok s emiatt félek hogy csapattársaim bánthatnak, teli vagyok komplexussal. Ilyenkor a közös zuhanyzást mennyire lehet kikerülni esetleg van lehetőség külön ?2023. márc. 16. 15:59
1/6 anonim válasza:
Ez a "közös zuhanyzás" csak szar amerikai filmekben van kliséként, a valóságban nem.
2/6 anonim válasza:
Sztem te nem fiatal lány vagy, hanem vmi aberált, aki erre gerjed.
3/6 anonim válasza:
Nefürgyéle!
majd lefürdesz otthon
gond letudva
4/6 anonim válasza:
Ugyan, a fiúk még fingóversenyt is rendeznek közben.
5/6 anonim válasza:
Mi sem szoktunk együtt zuhanyozni, mindenki hazamegy és ott egyedül. Emiatt ne aggódj, nem ez a kézilabdázás legfontosabb része.
6/6 anonim válasza:
Bár fiúként írok de csapattársak között ez egyáltalán nem ciki és nem foglalkoznak a másikkal
Mi úszni jártunk és nem szégyenlősködtünk
Nem csináltünk ügyet abból kinek borotvált kinek szőrös ki mennyire szégyenlős
Mindenkinek ugyan az van
Írtad hogy csapatban ott meg biztos nem foglalkoznak ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!