Mi lenne jó nekem?
Figyelt kérdés
Szóval ez az első évem gimnáziumban és ezelőtt még sosem sportoltam semmit. Tehát csak a sulis tesi volt nekem. Szeretnék elkezdeni valamit sportolni. (lány vagyok)
Nem szeretnék ilyen csoportos dolgokra jarni mint pl röplabda. Szeretnék izmosabb, erősebb lenni. Arra gondoltam itthon ezdenék viszont túl kicsi(tenyleg nagyon kicsi) a szobam szoval kint kéne inkabb edzeni. Ötletek?
2023. márc. 8. 15:04
1/6 anonim válasza:
Kondipark, ha van a közeledben, vagy otthon saját testsúlyos edzéssel, de jó dolog a gumiszalag is.
2/6 A kérdező kommentje:
És milyen a saját testsúlyos edzés?
2023. márc. 8. 16:15
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként ha most elkezdek edzeni akkor mondjuk 3 év múlva az mennyire fog látszani?
2023. márc. 8. 16:16
4/6 anonim válasza:
Saját testsúlyos edzéshez tartozik pl. a fekvőtámasz, tolódzkodás, húzódzkodás, guggolás.
3 év alatt jó kis izmos lennél tőle. 💪🏻☺️
5/6 anonim válasza:
Küzdősportok. Járj el rendes edzésre, ahol az edző figyel rád és segít, hogy megerősödj.
6/6 anonim válasza:
Ilyen esetben azt ajánlom neked, hogy tölts le egy alkalmazást. Elég jó a workout for women. Nem kötelező járni valahova. Az, hogy mennyire fog látszani a munkád pl 3 év múlva az csak tőled és a genetikádtól függ. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!