Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet fejleszteni az agyunk...

Lehet fejleszteni az agyunk fehérállományát? És ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

2023. márc. 5. 18:19
 1/2 anonim válasza:

Nem tudom, pontosan mire célzol, de az IQ növelhető az biztos, mégpedig meditációval. Az általam fejleszett módszer, a doromb-terápia is hatásos erre, sőt. Az agyad frekvenciatartományokat bocsát ki, amikor bizonyos tevékenységeket csinál. Ébrenlétkor, amikor teszel veszel, jönnek mennek a gondolataid, akkor hipergamma- gamma tartományban mozog.

- A Hipergamma 100-200Hz. között van,

- a Gamma pedig 40-100Hz. között, ez már egy lassabb nyugodtabb szint.

- Ez után jön a Béta, ez már az az állapot amikor elrévülsz, elmélkedsz, vagy csak bámulod a vizet egy folyóparton. Ez 12-40Hz. közt van.

- Aztán van az a híres Alfa amit sokszor emlegetnek(lemegyek alfába): 8-12Hz. Ez az álmosság, és a könnyedebb alvás állapota, amolyan éber szunyókálásé. Ez a meditáció állapota.

- Ezután jön a Théta. A Théta a csodamódszer. Az az állapot amelyben a legaktívabb az öngyógyító rendszer, ilyenkor vagy legbefogadóbb ebben az állapotban könnyebb a tanulás. Nagyon sok meditációval lehet elérni ezt a szintet, de van egy olyan dorombon, amivel percek alatt ki tudom ezt az állapotot váltani.

Egyébként a fenti tudást José Silva, az Agykontrol feltalálója tette közzé. Ő fedezte fel, hogy növelhető az IQ.

Az Ő módszere, az agykontrol is elérhető, de nem javaslom, hogy bármelyikbe belevágj segítő nélkül.

Ha szeretnél ebben segítséget, keress rá a nevemre, és mikor megtalálsz, írj bátran, segítek!

2023. márc. 11. 07:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, és mi a neved? Amúgy arra gondoltam hogy elvileg ez a fehérállomány kapcsolatban áll a mozgással, és azt olvastam hogy ha teljesen tisztán elképzelsz valamit ami előtte nem sikerült akkor sikerülni fog. Remélem érthetően leírtam.
2023. márc. 11. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!