Mit csináljak, ha nem merek felugrani a szekrényre?
Figyelt kérdés
Holnap osztályoznak, és nem gyakoroltunk. Nem szeretném hogy mindenki rajtam nevessen, mert a többieknek megy, nem értem miért félek ennyire..2023. febr. 26. 08:35
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan mondhatsz rá nemet ha nem érzed biztonságosnak. Vagy megkérheted a tanárodat hogy gyakorolhass.
2/5 anonim válasza:
Én sem mertem soha. Szemüveges vagyok, anélkül nem látom a szekrényt, abban meg nem tesiztem. Kaptam két egyest meg behívatták anyámat. Remélem, neked normálisabb tanárod van.
3/5 anonim válasza:
Csak bíztatni tudlak arra, hogy ne ugorj fel rá. Anno én sem tettem, miután láttam szekrény nélkül, illetve alacsonyabbra állított szekrénnyel, hogy eleve nem tudok olyan magasra dobbantani, amennyire a teljes szekrénynél kéne, szóval csak nekivágódnék.
4/5 anonim válasza:
A lényeg hogy nagyot dobbants és ugorj, akkor legfeljebb átrepülsz és úgy is puhára esel. :)
5/5 anonim válasza:
Részvétem. Tériszony? Mondd meg a tanárnak, h az van. Nagyon hosszú idő és akarat kell a leküzdéséhez. Nekem volt ismim, aki megcsinálta. A lépcsőn nem mert lemenni. De küzdött és 1-2 év alatt megszokta. Víziszonya is volt. Megtanult úszni is aztán még vizihokizni is járt. Szal csak akarat kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!