A görkorcsolya minek számít?
Vidékről járok be városba, az iskolámba és ha jobb idő lesz szeretném korcsolyával megtenni az iskolám és a (városi)buszmegálló közötti utat
És korcsolyával bicikli úton kell közlekednem vagy gyalogos részen is mehetek?
gyalogosnak számítasz
mehetsz vele járdán, bicikliúton, de lehet beszólnak akik azt hiszik övék az út, és úttesten is ahol kevés a forgalom. ez utóbbi a legkényelmesebb, de eszi a kereket
Köszönöm
Hogy érti/érted hogy az úttest eszi a kereket? Van közte meg a járda között különbség?…
az úttest felülete sokkal érdesebb, jobban koptatja a kerekeket mint a járda. amúgy ott fogsz menni ahol tudsz, Budapesten a járdák sokszor járhatatlanok görkorival. érdemes még most, gyalog felfedezni az útvonalat, hogy hol érdemes menni.
lehet görkorizni a suliban? mert ha nem váltócipő is kell, mondjuk ha esik az eső, akkor is kell :)
amúgy neten ne magázzál senkit, még ha 80 éves (nem vagyok annyi) se :)
Így már értem. 3. éve járok ugyan azon az úton szóval már fel van fedezve
Még senkit se láttam görkorizni úgyhogy nem tudom. De cipelek majd magammal váltócipőt. Egész nap azért nem lenne jó görkoriban…
Mégegyszer köszönöm az értelmes válaszokat :>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!