Srácok, mit szóltok ahhoz hogy egy nő sportol? A sport alatt a kondizást értem, tehát a kérdés az, hogy ez nektek mennyire imponál?
Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 20:07
1/12 anonim válasza:
Számomra nagyon is imponál! Szívesen veled tartanék edzésekre! :)
2/12 anonim válasza:
Ez itt a sport kategória szóval nem tudom mit vársz. Nekem imponál 100%
3/12 anonim válasza:
Nyilván imponál és közös programnak is jó, de nem elvárás
4/12 anonim válasza:
Azt szólom hogy a lány választhatna értelmesebb hobbit is,pl nyelvtanulás,főzés,házimunka.
Mint azt hogy súlyt emel és utána eltorzult izomzatát nézi a tükörben.
5/12 anonim válasza:
Jól teszi. Egy izmos női test nagyon esztétikus.
6/12 A kérdező kommentje:
#4 tévedésben élsz. Az, hogy egy lány kondizik nem azt jelenti, hogy semmi mást nem csinál. A főzés alap dolog, mindig magamnak főzök. A házimunka meg nem tudom mióta számít hobbinak, az sokkal inkább kötelezettség. Eltorzult izomzat? Az nálad mit jelent? Tudod én úgy vagyok ezzel, hogy az agyam mellett a testemre is kellő figyelmet fordítok. Fiatal vagyok és ki akarom hozni magamból a maximumot minden téren, legyen szó az izomépítésről vagy éppen a munkáról, egyetemről.
2023. febr. 10. 20:57
7/12 anonim válasza:
Kérdező utolsó válasza jogos. Azon kívül az izomépítés jelentős része a konyhában készül, mert a rendszeres edzés mellé komoly étrend is elengedhetetlen.
8/12 anonim válasza:
Imponal, de azert mertekkel, a tul izmos se jo mert jon a gondoloat h egy transzit reszelek:D
9/12 NTBS válasza:
Ha nem izmosra gyurma magát jól teszi, ha sportol.
10/12 anonim válasza:
Nem feltétel, hogy sportoljon, de inkább előny. Mindegy, hogy mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!