Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vidékiek, ti hova jártok futni?

Vidékiek, ti hova jártok futni?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el futni, ezért nagyobb távokat még nem tudok lefutni, csak próbálom fokozatosan építgetni. Az utcán nem szeretek futni, mert a járdák nagyon rossz állapotúak (kis kockák vannak, az egyik megemelkedve, a másik lesüllyedve, a harmadik hiányzik) az úton eddig nem mertem. Van egy futópálya a városban, de az nekem nagyon messze van és úgy már nem is éri meg, mire oda kijutok. A földesút a legjobb talán, csak ott ugye nincs közvilágítás. Reggelre próbálom igazítani, olyankor kisétálok a földesútra és ott futok.
2023. febr. 8. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kisforgalmú úton ki a faluból. Bent a faluban meg nyilván megintcsak az úton, a járda gyalázat, belógnak a fák, idegesíteném a kutyákat is... Meg mindenki az úton jár, ember le nem megy a járdára.

Persze mindig van rajtam lámpa, világos ruházat, fényvisszaverők. És forgalommal szembe futok.

Ahol van jó kerékpárút (gyalogossal vegyes) ott meg azt használom.

2023. febr. 8. 11:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Én több városban éltem már, és mindig háztól-házig oldottam meg, főleg kis forgalmú utcákon és kinti földutakon. Ahol nincs közvilágítas, oda fejlámpát viszek.
2023. febr. 8. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!