Jozsika12345789 kérdése:
Revenge m14 gumilovedekes piszto geco nitrot hasznalok femporos gumival es a rws riaszto az mit csinalna vele baratom kb 15 probalta azt mondta nagyon eros de sokan mondjak szet szedi fegyvert??
Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 13:59
2/14 anonim válasza:
A fémporos blokkolja , oda zsirozott normál gumi kell . Gumi lényege a szétterüléskori becsapodás , nem a masszív lövedék áthatolása a tárgyakon . Zsírzás nélkül is szétveti a dobot tokot , ezt a femporos plusz fokozza .
3/14 anonim válasza:
Haggyad má,hát kimaratt a hatos a nevébű!
4/14 anonim válasza:
Otthonvédelemre senki sem fog hasznalni zart terben sem gumisat sem gázt , megsüketül. Udvaron esélyesebb a használata . Otthonra Pepperball hasznos , csendes és 3-4 mellkasi találat bárkit lefog .
5/14 anonim válasza:
Józsika a Revenge 14m - ben két akasztó van. Mellesleg alumínium öntvény ami sokkal gyengébb mint a most kapható 21m ami cnc repülőgép alumínium. NEM BÍRJA a vasporost sem az rws patront. A tok el fog törni rövidesen és ha nincs szerencséje akkor egy darabja kiveri a szemét vagy más sérülést okoz. Ne legyen a haverod egy agyatlan balfac.
6/14 A kérdező kommentje:
Ja ertem en vagy mart tobb mint 80 szor lottem ki vas poros gumit de akkor jobb a sima gumi vahy van 70 shore erosegu de ez a femporos at vit egy fa ajtot is akor ajnlotab a sima gumi
2023. febr. 7. 04:11
7/14 A kérdező kommentje:
Mindegy gondlom 5meteren belul eleg hatasos legyen az sima gumi vagy femporos en nitros patronal lovok rws 9×17 kabito patront majd holnap probalom ki holnap kapok majd kiderul kosz a valszokat
2023. febr. 7. 05:04
8/14 anonim válasza:
Ennyire nem lehetsz fogyatékos. Most írtam le hogy a 9x17 rws t NEM BÍRJA. 🤦
9/14 anonim válasza:
Hadd csinálja a barom menjen szét az agyatlan stukkere nála mielőtt eladja egy naív baleknaknak, nehogy elolvassa a Kaliber magazint ahol írják hogy gumis revkokat és acél vadászpuskákat szétvetett a henteshilti .
10/14 A kérdező kommentje:
Kiprobaltam 2 lovest rws el hat egyenlore nem ment szet a stuker de nem olyan eros szoval enyi
2023. febr. 7. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!