Melyik márka vált be nektek jobban (Scitec v. BioTech)?
persze.
ez logikus. ami remek volt nekik az a ecdysone, de sajna az is kivonult a novedexszel a piacról:D
Az ecdysterone-ból a valódi 95% tisztaságú cuccosra lennék kíváncsi.Csak az is mint a nehézvíz:D:D
Am az is tetszik a peak cuccosaiban hogy mindent megerősítenek valamennyi spenót kivonattal ami ugye 30% körüli a peak termékeiben.
De ha a fehérjéjük amino profilját átfutja az ember egyből szembetűnő hogy nem szaroznak.Normális BCAA és Glutamin tartalom(ami pl a scitecnél ritka)Pedig szerintem ezek nélkül nem fehérje a fehérje
a mass fx és a halodrol is erős ecdysterone termék, ezért nem értem miért lehet őket kapni.
95%-os ecdysterone-t még nem láttam.
Igen a peak szépen beleadja az aminokat. A whey fusionban a két legjobb aminosav a leucin és a glutamin a fehérje 40%-át teszi ki. Ennyit a scitecről.
Hát a 95%os ecdysterone-nak 20000euro körül van kilója úgyhogy ez felejtős:D
Am én úgy tudom hogy az ecdysterone nem dopinglistás.A peak is forgalmaz csak nem annyira "koncentráltat"
A halodrol meg azért valljuk be elég ütős termék.Szerintem az is nagyon súrolja a határt mint a novedex.És ugye egyszer már visszavon
Am ha én fehérjét veszek először az ár/adagot nézem utána jön a Glutamin utána meg a BCAA tartalom.A többit leszarom.
zseni vagy:D
tényleg... Valami csodabogyó bambaságra???:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!