Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Azt halottam ,hogy a lépcsőzés...

Azt halottam ,hogy a lépcsőzés és a gyaloglás jó a comb “fogyására” tényleg?

Figyelt kérdés

Nagyok a combjaim és nem szeretem őket, sok problémám van velük pl.: ruha ügyileg, szeretném a kisebbek lennének! Azt olvastam, hogy a lépcsőzés és a gyors séta segít vékonyítani a combokat ez igaz?

És még annyi lenne a kérdésem, hogy a bicikli is segít-e benne?

Nektek esetleg bevállt valami ezekből vagy másból?

2023. jan. 9. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Fú, a bicikli nagyon nem! Láttad már milyen a biciklis futáros combja? Vastag, mint állat, mert a combizmok a térdjnyújtással erősödnek és ugye minden tekerés térdnyújtással jár.

Fogyni akkor fogsz belőle, ha fogyókúrázol! A fogyáshoz mozoghatsz is, de inkább aerob gyakorlatokat csinálj, pl aerobic, lépcsőzés, elliptikus tréner. Amúgy a csípőnyújtó gyakorlatokat tudom javasolni.

2023. jan. 9. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Érdemes hozzátenni, hogy helyi fogyás nincs. Ha fogysz, mindenhonnan fogysz, hogy honnan milyen sorrendben és ütemben, az egyéni.
2023. jan. 9. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Minden mozgás jó a comb fogyására, amíg nem vagy kalória pluszban. Az izmosodástól nem kell félni. Minden egyes gramm izomért meg kell küzdeni. Tehát izom kalóriatöbbletből épül, az izomépítés hízás, hiszen plusz tömeg kerül rád. Ha kevesebbet eszel, akkor fogysz, így fizikai lehetetlenség az izomtömeg építése azon a szinten amire gondolsz a biciklizéstől. Sőt, olyankor a combizom saját magát emészti és égeti, majd a tested a zsírraktárakból fogja újratölteni az izmot, így megy a fogyás. Egy 20-30 perc tekerés már sokat számít.
2023. jan. 9. 21:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2023. jan. 9. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Adott helyről fogyni nem tudsz, ez genetika. Én férfiként seggre hízok ami nem túl ideális, csak akkor kezdek el fogyni innen, ha már mindenhol máshol egyébként már teljesen jó szinten vagyok.

Ha ráedzel akkor az alatta lévő izmok erősödnek és nőni fognak. Amivel ellensúlyozhatod az az, hogy a felső testedre edzel és ahogy a felső tested erősödik úgy arányosabb leszel.

2023. jan. 9. 23:06
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Barmi segit ami kaloriat eget. Ha jo az etrend es eleget egetsz akkor fogysz. A lepcso meg a bringa kb a legjobbak erre. Celzottan viszont nem tudsz fogyni. Ha vegzel melle sulyzos gyakorlatokat is az meggyorsitja a folyamatokat.
2023. jan. 9. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
A lépcsőzés, biciklizés inkább vastagítja a combot. A hosszútávú gyaloglás, lassabb, de hosszabb kocogás vékonyítja. Megfelelő étrend mellett.
2023. jan. 10. 08:40
 8/8 NTBS ***** válasza:
Izmosabb lesz tőle.
2023. jan. 10. 17:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!