Kung fu részeges stílus (majom egyik alstílusa asszem) oktatás Budapesten hol? Nagyon szeretnék ilyet tanulni, aki tud segíteni pls válaszoljon!
Szerintem az ilyen tigris, daru, majom, imádkozósáska, rák, kígyó, részeges kung-fu stílusok utcán sz@rt sem érnek, tele van forma gyakorlatokkal, tradíciókkal, filozófiával éppen csak a lényegre nem mennek rá, a hatékony bunyóra. Ha mindenféleképpen kung-fut szeretnél tanulni, akkor inkább a Wing Tsun Kung-Fu legyen az amit elkezdjél tanulni. A wing tsun kung-fuba nincsenek "varázslások", ott tényleg a reális éles utcai szituációkra edzel.
Íme a wing tsun:
http://www.youtube.com/watch?v=oJocHoQMIPw
De egyébként az aikido, defendo, krav maga, ju-jitsu, savate (savate=francia box), kempo, ashihara karate, muay thai box, kali is bőven jó utcai önvédelemre. Sőt még a sima ökölvívással (boksszal) vagy birkózással is többre mész utcán, mint az ilyen varázslós állatkert stílusú kung-fukkal. De persze a Te döntésed!
Aha szóval akkor te ezeket mind, már kipróbáltad mindnek, a mestere vagy és mindet kipróbáltad az álltalad utcának hívott környezetben!!!!!!
Az én kérdésem ha ilyen nagy szakértője vagy a harcművészeteknek nyugatról-keletre miért kommentelsz ilyen marhaságot???
Én sáska kung fu-s vagyok és a wing tsun sz*rt nem ér sehol és nem is ért .
De a pénztárcádból szép lassan kiúszik a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!