Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Rosszullét edzes kozben/utan??...

Rosszullét edzes kozben/utan?? Mit javasoltok hogyan kezdjek újra az edzéshez?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok. 2 évig edzoterembe jártam kozben próbáltam egeszsegesen etkezni, persze mindig megjutalmaztam magam ha sutemennyel kinaltak de nem híztam. Heti 2-3x jártam edzeni hétvégén pedig szanunaztam. Jott a Covid homeoffice 1 évig és persze elindult a hízás, tornaztam de nem sokat ért plusz a covid előtt mar elkezdodott a parkapcsolatom de amint ossze is koltoztunk a covid bekoszontott es sokat ettunk keveset mozogtunk.

Azóta eltelt már nem kis idő. 1 éve próbálkozom vissza menni a terembe de sikertelenul. A dietakat nem tartom pár nap utan mivel semmi motiváció. Plusz a párom se bátorít csak látom rajta hogy az a +10kg neki se tetszik rajtam.

Többször elmentem edzeni terembe 1 órára ami súlyzós edzest takart vagy aerobik box edzesre na és a végén funkcionalis koredzesre és ott kezdodott minden rossz... Edzes kozben kb 20 perc utan hanyingerem van ajulas van rajtam. Tobbszor majdnem elajultam, volt hogy hanytam, vagy epp hasmenesem lett... Mivel csak reggel van motivációm edzeni így reggel 5:40kor max egy banánt, negyed zabkasat vagy szőlőt ettem, vagy protein szeletet, mizli szeletet de mindig rosszul lettem. Egyszerűen nem ertem mi bajom. Voltam cukor vizsgalaton minden rendben volt vele. Reflux gyanús vagyok de ha szedem a gyógyszert is szarul vagyok.

Otthon tornazok 20 perceseket mert ennyit bírok rosszullét nélkül.

Kérlek segítsetek :(

2023. jan. 1. 09:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Vegyél vissza az intenzitásból, méghozzá jelentősen. Az edzésidő maradjon meg. Nyugi, és is elájulnék. Semmi bajod, csak nem vagy már húsz éves, plussz van rajtad 10k.
2023. jan. 1. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!