Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Alex Eubank naturál lehet?

Alex Eubank naturál lehet?

Figyelt kérdés

Igen, tisztában vagyok vele, hogy a legtöbb ilyesmi kérdés elég értelmetlen de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Alex Eubank körül volt egy dráma, miszerint elég sokan vádolták a naturál kilétét, több beszélgetésre is elhívták stb stb.

Itt az instagramja: [link]

Szerintem simán lehet naturál a csávó, a mellizma az, ami nagyon kiemelkedővé teszi a fizikumát. De érdekel mit gondoltak róla képek alapján.

2022. dec. 29. 22:06
 1/5 A kérdező kommentje:
Egy kis háttér infó: 177cm én 80kg körül mozog
2022. dec. 29. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Akár lehet naturál is. Lehet látni olyan testépítőket, akik naturálban képesek még akár ennél jobb formát is hozni. Az izonmtömege tényleg nem jelentős a belinkelt csávónak, főleg a szárazsága és a definiáltsága az, ami kiemelkedő. A csávó mindenképp egy kivételes genetika, tehát még ha naturál is, nem lesz minden naturál gyúrós ilyen fizikumú.

A csávó minden bizonnyal egyébként azért nem naturál, mert nem éri meg neki az lenni. Ez egy fitnesz influenszer, egy főállású modell, aki a testéből él, erre húzta fel a komplett brandjét, a komplett életét. Nem éri meg neki nem használni valami kémiai segítséget. Ráadásul aki az év minden napján tökéletes formában van, aki az év minden napján száraz, aki az év minden napján 10 százalékos testzsír alatt van, az mindig gyanús, hogy használ valamit.

2022. dec. 29. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
úgy van ahogy az 1-es írja. plusz azt kalkuláld bele hogy a pali instagramján egy olyan fotó sincs ami nem lenne photoshopolva, megszerkesztve, retusálva. vagy ahol ne lenne tökéletes a beállítás, a kameraszög, a fény. minden gyúrósról lehet olyan fotót készíteni ahol kétszer nagyobbnak tűnik és kétszer szálkásabbnak mint a valóságban.
2022. dec. 29. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet az, lehet nem.

Neki ez az élete, ebből él. Ahogy az egyes is írta, neki nem éri meg nem naturálnak lenni.

Felépített egy brandet, rohadt jó fizikuma van, de nem lenne meglepő, ha tolna valamit.

Ilyet sokan kokszal sem érnek el, genetikája nagyon jó. Egy ilyen fizikum nagyon ritka, pont a genetikája miatt.

Viszont a mellett ne menjünk el, hogy az instagrammon lévő képei szerkesztve vannak, erről volt is egy kisebb botránya.

+épp emiatt nem túl hiteles számomra. Jó a fizikum meg minden, de szerkesztett képpel, jól beállított szöggel, tökéletes fénnyel lehet bárkiről jó képet csinálni.

Nekem pont itt vesz el a varázsból az összes influenszer. Mindenki a tökéletes oldalát mutatja, de a valóság közel sem ilyen. Emiatt meg a laikusok mindent elhisznek, valótlan képet állítanak maguk elé.

Kialakul a testképzavar stb stb, de ez már egy más kérdés.

2022. dec. 30. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet. De fura h nincs kb karja, marmint aranytalan
2022. dec. 31. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!