Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Messi vagy Ronaldo?

Messi vagy Ronaldo?

Figyelt kérdés
Melyik szimpatikusabb nektek. Nekem Ronaldo

2022. dec. 19. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kinek-kinek jelleméhez igazodik a választása. Önmagától ettől nem több sem egyik, sem másik. Egészen másban jó az egyik, másban a másik. Nekem Messi pályán nyújtott erősségei jönnek be.

Kb a Messi VS Ronaldo olyan, mint a Federer VS Nadal.

Szerintem aki Messi rajongó, az Federer-szimpatizáns és aki CR, az Nadal felé húz (persze azokra áll, akik mind a 2 sportágban érdekeltek).

2022. dec. 19. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Messi játéka mindig jobban tetszett, a cselek, ahogyan végig megy egy teljes csapaton. Messi igazi csapatjátékos, míg Ronaldo valamivel önzőbbnek tünik. Ronaldo balhéjaitól hangos a média, az edzőivel, csapattársaival nem jön ki jól. Nyilván Ronaldo is jó ember, rengetegszer ad vért és, mint Messi is sokszor adományoznak es jótékonykodnak. Számomra Messi szimpatikusabb, de tisztelem, amit Ronaldo elért
2022. dec. 20. 08:32
 3/5 A kérdező kommentje:
2:Szerintem is nagyon jól játszik Messi, de nekem egy kicsit olyan sunyinak tűnik. Meg ide jön Európába játszani rengeteg pénzért, aztán elkapják adócsalás miatt.
2022. dec. 20. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Messi, mondom rondaldo fankent
2022. dec. 20. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ronaldo szimpatizáns vagyok, de Messi jobb, ezt be kell látni.
2022. dec. 20. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!