Lányok, futásnál, ugrálásnál mennyire zavar a melletek?
Figyelt kérdés
Melltartó nélkül mennyire ugrálnak?2022. dec. 9. 17:31
1/9 anonim válasza:
Nekem kisebb van és tudok vele futni és ugrálni is. Bár ezeket mindig melltartóban csinálom. Nyilván melltartó nélkül a kisebbek is ugrálnak, de legalább a hátam nem fájdul meg tőlük.
2/9 anonim válasza:
Elég nagy van, szokott zavarni. Sportmelltartó csak félmegoldás sajnos.
4/9 anonim válasza:
Nagy melleim vannak, sportmelltartóban sem kenyelmes a futás
5/9 anonim válasza:
Kisebb melleim vannak, a futás nem kényelmetlen, de ugrálni sportmelltartóban sem szeretek.
6/9 anonim válasza:
Semennyire mert pici cicijeim vannak.
7/9 anonim válasza:
Az én melleim sem sok vizet zavarnak.
8/9 anonim válasza:
Nem kicsi és lóg, mert pár éves távlatban 20 kilós súlyingadozásaim vannak tinikorom óta (valamitől összeszűkül a gyomrom, fogyás, szép lassan kitágul, hízás).
Nem zavar, pedig csak azért hordok sportmelltartót, hogy ne "nyithatósban" fussak.
Esetleg PMS-ben kellemetlen az elején.
9/9 anonim válasza:
Nekem kis mellem van, többnyire nem zavar. Melltartót sem kell holrdanom szerencsére. Viszont a női szervezet ciklikussága miatt vannak olyan napok amikor érzékenyebb, olyankor pl elég kellemetlen ugrálni, még így is hogy kicsi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!