Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mik az okok amik a boksz...

Mik az okok amik a boksz ellen , és mellette szólnak ?

Figyelt kérdés
Gondolkozom , hogy elkezdjek egy küzdő sportot . Jelenleg az ökölvíváson gondolkozom de kicsit elijeszt hogyha megnézek egy régi profi bokszolót mint pl : Tyson , Ali ..stb nyugdíjas korukra már látszik , hogy eléggé kijöttek rajtuk az évek . Ti mit gondoltok ?
2022. nov. 27. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy te heti kétszer-háromszor lejársz bokszolgatni a helyi ökölvívó klubba Kovács Pista tréningjeire, annak a te életedben csak előnyei lesznek, hátrányai nem. Majd ha nemzetközi bajnokságokon lesznek profi mérkőzéseid nehézsúlyban hosszú éveken keresztül, akkor aggódj attól, hogy nyugdíjas korodban ez látszani fog rajtad.
2022. nov. 27. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
20%
Attól függ mi a célod vele.
2022. nov. 27. 22:50
 3/5 anonim válasza:
87%
Én 5 évig nyomtam az egyetem alatt. Nagyon jó és tiszta sport, ami furán hangzik. Fegyelemre, önuralomra, kitartásra és alázatra tanít, ami az élet minden területén segíteni fog. Bajod nem lesz tőle, ahogy az 1. Is írja…. Ugrókötél miatt feszes alsó….
2022. nov. 27. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Megmozgatja az agyat.
2022. nov. 28. 02:39
 5/5 anonim ***** válasza:
44%
Ami ellene szól, az a kapott ütések, ami mellette, az a bevitt ütések.
2022. nov. 28. 03:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!