Melyik a legjobb sport annak aki fogyni akar?
Kajakozás. Nekünk annak idején a segédedző személyenként egy tenyérnyi tábla szalonnát adott (mindenkinek amekkora volt a tenyere) edzőtáborban, hogy tartsuk a súlyunkat. És nem híztunk meg tőle! Ha ugyanazzal az edzéssel nem viszed be azt a plusz2-3000 kalóriát, azt valahonnan csak kell fedezze a szervezet.
Ez volt a legjobb ami eszembe jutott.
Futás, kerékpározás.
Én erre szavazok... Nekem ez vált be.
De igazából az a lényeg, hogy a sportolás közben több kalóriát égess el mint amennyit beviszel a szervezetedbe. Szerintem ez lehet bármilyen kardio edzés.
Helló!
Személyes tapasztalat alapján állíthatom hogy a fogyáshoz rendkívül fontos az hogy megfelelően táplálkozz. /Persze ha megteheted--anyagi vonzat/ Ha tényleg egészséges akarsz lenni és úgy fogyni akkor ajánlom neked a küzdősportok egyikét. Pl: Thai-box, vagy Kick box.
Ez hasznos is önvédelem szempontjából, valamint átmozgatja minden porcikádat. nekem bejött...
Elsodlegesen a taplalkozason all vagy bukik a dolog.
A futas nem jo a terdednek szoval en a napi 40-60 perc szobakerekpart ajanlanam, es kijavitanam az elottem szolot: "115-130 között zsírégető ez felett már inkább izmot "építesz"." 115-130 kozott optimalis, efelett pedig izmot BONT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!