Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tetoválással sportolni?

Tetoválással sportolni?

Figyelt kérdés
Sportoló vagyok, emiatt ki nem hagyhatok meccset, sem edzést. Viszont mellkasomon lett egy tetoválás amit holnap egy meccs követ, lemondani nyilván nem tudom, a tetoválást sem tudtam hiszen későn derült ki. Mit csináljak a tetoválással, hogyan kezeljem? Gond nem történhet igaz?

2022. nov. 23. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nemhinnem h gond lenne.. milyen sport?
2022. nov. 23. 23:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Foci, szóval kb 120 percről van szó, illetve azért már hidegek vannak
2022. nov. 24. 06:34
 3/5 anonim válasza:
100%
nagyobb eséllyel folyik meg, hogyha szétizzadod magad
2022. nov. 24. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Igazabol akk tokmind1.. meccsre ugyis mesz, tetko mar rajtad. Lesz ami lesz. Nekem nem lett baja am. Mondjuk en bunyozok es 2 menet alatt nyertem ugyh kb meg se izzadtam 😀
2022. nov. 24. 12:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kb másfél hete lett egy tetoválásom a combomon, amolyan minimalista stílusban, szinte csak vonalak, nincsenek nagyobb árnyékolások stb, de viszont comb nagyság.

Heti 5x edzek (konditermi, súlyzós edzés), az első lábnapomat hagytam ki azt követő hétfőn (szombaton csináltattam), tehát még nem mertem 2 napra rá edzeni, főleg úgy, hogy pont lábnap jött és pont a combomon volt a tetoválás.

Viszont, a csütörtöki lábnapot nem hagytam ki, szóval kevesebb, mint 1 hétre rá már edzettem az adott izomcsoportra, ahová került a tetoválás.

De nálad más a helyzet.

Az, hogy hidegek vannak, az mindegy, mert szét is repedhet, függetlenül attól, hogy izzadsz, vagy sem. Elég egy rossz mozdulat, valaki fellök, mellkasra esel, netán pont úgy esel, hogy csúszol még 1 métert mellé, akkor nagy az esélye, hogy gond lesz a tetoválással.

Nem éri meg kockáztatni, mert ez egy életen át rajtad lesz, focizni meg bármikor tudsz még.. Te döntésed, de én mindenképp kihagynám a holnapi meccset, mert nem éri meg kockáztatni.

2022. nov. 24. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!