Más se talált el egy db vb meccs eredményt se?
Katar-Ecuador Katar
Anglia-Irán Gólszám 3,5 kevesebb, mint 3,5
Szenegál-Hollandia Szenegál
Usa-Wales Usa
Ezekre külön külön raktam 20 ezer forintot de most komolyan egyik se jött be?
Hogyan kérhetem vissza a pénzem?
Hát ezt már sehogy, így jártál.
Mondjuk Katart én nem raktam volna meg. Ha pedig gólok számára fogadsz akkor inkább arra fogadj legközelebb, hogy x gól felett, mert nagyobb esélyed van eltalálni mint azt, hogy x gól alatt jön le a meccs.
Egyébként én nyertem ma. De nem is raktam csak egyet.
A pénzed már nem kapod vissza.
Szenegál-Hollandia elment, de Usa-Wales bejött. Nyitómecsre nem fogadtam
Nekem szokás szerint a kötésem vitte el egy bunda meccs, amik nekem csak ma elmentek:
Argentína - Szaúd-Arábia: Argentína --> Szaúd-Arábia nyert 2-1-re, nyilván történelmi meglepetés, de mikor máskor
Dánia - Tunézia: több mint 1,5 gól --> 0-0 (előtte minden meccsen volt eddig legalább két gól, mikor máskor jöjjön az első 0-0 mint most).
Még az esti Francia-Ausztrál meccsre van olyanom hogy 1,5-nél több gól, illetve 1x2 francia, kíváncsi vagyok melyik fog elmenni és hogyan.
#6 Ha nem jön a francia meccs akkor ma kint alszok a hidegben egy sátorban.
Nekem ez a fogadásom mára. Mondjuk én csak annyit fogadtam így haverral, hogy nyer a francia.
Ő azt mondta nem nyer, úgyhogy ha nyernek ő alszik ma kint sátorban ha tényleg nem nyernek akkor én :DD
#8 Ez már nem lesz 0-0.
De 4-4 sem ;P
Na ez legalább jött.
Bár sovány vigasz, tán a 10%-át ha visszanyertem annak ami a másik két meccsen elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!