Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Azok a 30 feletti nők, akiknek...

Azok a 30 feletti nők, akiknek a 6-6:30-as tempó kényelmes, beszélgetős, azok mióta futnak?

Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem fél év alatt el lehet érni ezt a szintet (persze ki honnan indul... egy vékony még gyorsabban, egy dagi meg addig nem, amíg le nem fogy, egyéb egészségügyi kiinduló állapotok is nagy befolyásolók...), de nem magadtól. Kell egy edző, aki kiigazítja a mozgásodat. A futás az nagyrészt technika, és csak kisebb rész a fizikum

Rosszul futni sérülésveszélyes.

Ha ez nem megodható, akkor nem ajánlüm a futást. Akkor inkább úszás.

2022. nov. 16. 18:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Hát én stepper, futópadon emelkedőzés és bicaj után kezdtem futni 11 hónapja, abból fél évet edző mellett és 6:50-nél már eléggé kell a levegő és nem megy a beszéd. Olyan 7:10-nél megy a beszéd.

Ja és pici sérülésem is van, van is időpont gyógytornászhoz.

21-es BMI.

Úgyhogy a fél évet nehezen hiszem el azért.

2022. nov. 16. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!