Van rá esély hogy Verstappen helyett lesz valaki más a köv. 10 évben?
Tavaly még nagyon örültem neki, hogy megverte Hamiltont, de ebben az évben annyit fordult minden, hogy megutáltam a kis agresszort és elkezdtem sajnálni Hamiltont, bár nem fogom őt sem visszasírni. A mai Russell-győzelemnek örülök, ő vagy valamelyik ferraris tudna világbajnok lenni a köv. években, hogy Schumacher, Vettel és Hamilton után ne legyen megint ilyen hosszútávú győztes, aki ráadásul antipatikus is?
Ehhez nagyon kéne egy jó Ferrari, de persze mclaren-esként is várnék valami feltámadást.
"ne legyen megint ilyen hosszútávú győztes, aki ráadásul antipatikus is?"
Ez a kettő kéz a kézben jár, olyan nincs, hogy valaki éveken keresztül agyonnyeri magát és nem utálják rengetegen. 2013-ban Vettel a leggyűlöltebb pilóta volt, azóta meg kb. közönségkedvenc.
De amúgy lesznek kihívók, a Mercedes az év elején nagyon mellényúlt, de azóta úgy jönnek felfelé, ahogy senki más, lassan visszaérnek közvetlenül a Red Bull mellé. 10 év távlatban pedig Russell és Norris lehetnek leginkább világbajnokok, Leclerc sajnos szerintem csak akkor, ha a Ferrarit elengedi.
Vettelt közel sem utálták annyian, mint Hamiltont, aki úgy nyerte hülyére magát, hogy egyúttal furábbnál furább ruhákat viselt, egyesek számára kényelmetlen vagy fárasztó társadalmi témákat feszegetett, és ráadásul néger.
Verstappent az első éveiben szintén sokan utálták a gátlástalan arroganciája miatt, csak aztán mivel ő bizonyult a még inkább utált Hamilton egyetlen esélyes kihívójának, ezért enyhültek felé az érzelmek. Most, hogy már Hamilton nem tényező, Verstappen meg a látszat szerint nem sokat változott, megint előtérbe kerül a Verstappen-utálat.
"A következő 10 évben? Konkrétan 100%."
Schumacher idején is azt hittük, hogy ilyen a világon nincs, hogy zsinórban 5 bajnoki címet szerezzen valaki, hallatlan dolog, és tuti nagyon sokáig nem fog megismétlődni. Vettel az egymást követő 4 címével már jelezte, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ez így lesz, aztán jött Hamilton, aki egymás után 6-ot szerzett (sőt hajszál híján meglett neki a hetedik is). Szóval én ilyeneket már nem merek kijelenteni.
" jött Hamilton, aki egymás után 6-ot szerzett "
Rosberg meg közben utcaseprő volt, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!