Szoktatok futni járni? Milyen helyeken szoktatok futni?
Figyelt kérdés
(Kort és nemet is kérnék)2022. okt. 16. 12:27
1/4 anonim válasza:
Én most szüneteltetem, mert babát várok, egy ideig folytattam a terhesség elején, de egy idő után már nem esett jól. Egyébként imádok futni, majdnem napi rendszerességgel mentem, kizárólag egyedül és az erdőnkben, ami itt van a város szélén. Kb. 2008 óta futok kisebb-nagyobb megszakításokkal, az előző és ebben az évben viszont megint nagyon rákattantam. 29 éves nő
2/4 anonim válasza:
Ha több időm van, akkor tópartra járok ki futni, ha kevesebb, akkor futópadozok (37 éves férfi).
3/4 anonim válasza:
Lakhelyem környékén futok nagyrészt, Budapest külső kerület, főként földutakon és külterületi kerékpárúton, de valamennyit utcákon is. Nagyon ritkán rekortánon is, néha azért, mert ott jobb résztávozni, néha meg mezitláb. Még ritkább, hogy terepre el tudok jutni. 35 férfi
4/4 anonim válasza:
Budapest.
Népliget, Városliget, Puskás Aréna Park a leggyakrabban, néha nálunk az utcákon, de sok a kereszteződés, másfél ember szélesek a járdák és pulzusalapú edzés itt esélytelen. Ritkán Margitsziget. Tavasszal párszor Bikás park. De kihasználtam pl egy alkalommal a lezárt Alsó Rakpartot is.
Télen bajban leszek, mert mint írtam, kaputól-kapuig nem móka, futás közben egy pulcsit a derekamra köthetek, de télikabátot nem.
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!