Nem igazán. Nem mondanám csapnivalóan gyengének, de amit nyújt, az sajnos kevés, egyszerűen kevés. Mick se nem különösebben gyors, se nem különösebben megbízható, és ami a legnagyobb gond, hogy az eddigieket nézve csak lassú ütemű fejlődésre képes. Szóval nem csodálkoznék, ha a Haasnak nem lenne kedve még további két évet várni, hogy a gyerek végre kikupálódjon legalább a semmi különöset nem mutató középpilóták szintjére. Miközben havonta minimum egy Haas-kasztni ripityára megy.
2022. okt. 12. 14:43
2/8 anonim válasza:
Nem. Ebben a mezőny az egyik leggyengébb.
2022. okt. 12. 15:04
3/8 anonim válasza:
Néha vannak jó pillanatai, de perpillanat képtelen következetesen hozni egy szintet, gyakran hibázik. Mindenesetre én szerintem lehetne benne potenciál, csak kérdés hogy képes-e elég gyorsan fejlődni, mielőtt még az összes csapat inkább másoknak adna lehetőséget.
Én azért megnézném egy jobb autóban.
2022. okt. 12. 15:32
4/8 anonim válasza:
Nem
2022. okt. 12. 16:00
5/8 anonim válasza:
Nem lóg ki kirívóan lefelé, de semmi érdemlegeset nem nyújt, nála tehetsegesebb fiatalok várják a versenyülést. Ha nem az lenne a neve, ami, pár év múlva nagyjából annyira emlékeznénk rá, mint Paul di Restára vagy Brendon Hartley-ra.
2022. okt. 13. 11:36
6/8 anonim válasza:
Igen
2022. okt. 22. 18:01
7/8 anonim válasza:
A válaszokat a hasznosságuk alapján kell pontozni és nem az alapján hogy kinek mennyire tetszik vagy ki mennyire ért egyet :D
Mick Schumacher elég jó a Forma 1-hez. Az idei szezonjában volt pár hibája, de eddig több volt a csapat/stratégia/műszaki hiba.
Az elején nem passzolt neki az új típusú autó, nehezen kezelte amivel küzdöttek mások is, például az a Lewis Hamilton aki 7 világbajnoki címet szerzett.
Egyébként pedig... Latifi, Riccardo, Tsunoda, Zhou mind rosszabbak.
2022. okt. 22. 22:00
8/8 MrPifta válasza:
Hartley világbajnok lett az F1-en kívül, csak az F1-ben nem ment neki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!