Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valaki tudd segíteni?

Valaki tudd segíteni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap futottam 800m az ugye nálunk a suliban 5 kör,na de az a baj hogy én már a második körnél remegett a lábam ,de úgy hogy még sétálni is allig tudtam nem hogy még futni,és én ezt nem értem miért,igaz nem vagyok egy vékony lány de nálam egy sokkalta ducibb lány jobban bírja a futást tőlem,és holnap 1500 kell futnom,valaki tudd segíteni hogy esetleg mit csináljak? Előre is köszönöm!!
2022. szept. 29. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem a duciságon múlik. Lehet ő jobban hozzá van szokva a mozgáshoz, nyáron sokat volt talpon, sokat sétált, ki tudja, lehet te pedig nem.

Ha nem megy, hát nem megy, nem fognak érte megkövezni. Fuss amennyit tudsz, próbálj helyt állni. Idővel egyre jobban fog menni.

2022. szept. 29. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Tehát 150m után már remegsz. Csodálatosan egészséges lehetsz ha ilyen állómépességed van.

Nem tudsz semmit tenni, nem fogsz tudni lefutni 1500 métert holnap így. Ha elkezdesz kardiozni, mozogni szorgalmasan, akkor tavasszal már menni fog.

2022. szept. 29. 19:17
 3/4 anonim válasza:

Kezdj el mozogni, lábra edzeni.

Járj rendszeresen futni stb.

Az interneten találsz edzésterveket, de ha egy megadott hossz a célod keress a telefonodra applikációt pl.: 5k runner...

2022. szept. 30. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt csak azzal tudod orvosolni ha elkezdesz sportolni valamit, ez esetben a futas celszeru. H legyen allokepesseged meg valami izomzatod az alapon kivup. Es az csak akkor lesz jobb ha csinalod es csinálod. Ha lehet nem futogepen mindig.

Ez olyan h edzek, de futni nem szoktam nem halok meg 1-2km futastol de nem is esik jol. Mert nem vagyok hozzaszokva.

Bar igy h csak ritkán kell futnod, kibirod igy is ugy is.

2022. szept. 30. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!