Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért kívánom ennyire az...

Miért kívánom ennyire az édességet? Szinte csak édességen élek. Megeszek napi 4-5 tábla csokit. Tudom nem szabadna de nem bírom abbahagyni.

Figyelt kérdés
Az alakomon szerencsére nem látszik meg. 173 cm vagyok és 65 kg

2022. szept. 26. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Az alakodon a tartós kalóriatöbblet látszódna meg. Amíg nem vagy tartós kalóriatöbbletben, addig nem az alakod miatt kell aggódni. Napi 4-5 tábla csoki esetében én az egészséged miatt aggódnék. Nem játszom az angyalt, szóval nem állítom, hogy mindenkinek salátán és lazacon kell élni, és soha nem fér bele egy kis édesség sem, de napi 4-5 tábla csoki már irreális mennyiség. Ne lepődj meg, ha előbb-utóbb az egészséged benyújtja a számlát (vércukor problémák, gasztroenterológiai problémák, hormonális problémák, stb.).
2022. szept. 26. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez öngerjesztő folyamat. Minél több édes ízt eszel, annál többet kívánsz

Oka lehet valami hiány. Pl ha nem iszol eleg folyadekot. Mert a test vizet cukorbol tud legkonnyebben eloallitani es ezert edesseget akar

Az is lehet hogy valami vitamin vagy asvanyi anyag hianyod van

Illetve az is hogy szimplan gyenge vagy, nincs akaraterod

2022. szept. 26. 17:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem szimplán gyenge vagyok akkor. Mert tudom hihetetlen de én napi 10-15 liter vizet megiszok. Meg vitaminokat is szedek. Bár az igaz hogy az étkezésem mostanában borzalmas. Konkrétan energiaitalt és csokoládét fogyasztok egesznap. És mellette amúgy súlyzós edzést csinálok fejlődök amúgy bár ha jó lenne az étkezésem akkor nyilván jobban fejlődnék.
2022. szept. 26. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!