Online sportfogadással kapcsolatban kérnek segítséget?
Bocsi, nagyon kezdő vagyok még, lehet hülye kérdés vagy én vagyok nyomi.
Szóval fogadtam a magyar győzelemre 4x szorzóval, plusz kombinációban, dupla esélyben még hozzáadtam a magyarok vagy döntetlent 1,8 as szorzóval. Na most mivel megtettem a magyar győzelmet is ugyan azon a szelvényen, akkor ha döntetlen lesz végülis buktam az egészet?
(Unibeten fogadtam)
Kössz a screent.
Hát nem tudok érdemben hozzászólni.
Kezdőként én is meglepődtem, hogy ez mi, de ha engedte? Akkor?
Remélem bejön, mert ugyebár a magyaroknak szurkolunk! :)
Unibet egyébként hogyan működik?
Regisztráni kell rá bankszámlával, és onnan pénzt küldeni?
Meg ezek után kell adózni? Vagy az a Bet?
Még tippmixelek csak.
De gondolkozok az Unibeten.
Az unibet engedei ratenni az olyanokat a fogadaespitore amik fedik egymast. Nincs ertelme de engedi. Pl megteszed a btts(both team to score)akkor nincs ertelme az over1,5golt is ratenni, mert a btts min 2golt jelent. Rateheted, de nem ad extra oddsot.
Utolsonak
Az unibetre mint mindenhova valodi adatokkal kell regelni ( kesobb ezeket igazolni kell szemlyivel lakcim igazoloval es a befizetesre hasznalt eszközöd igazolasaval)
Befizetni lehet bankkartyaval, skrillel,netellerrel es még nehany modon, kifizetni oda fognak amivel utoljara befizettel.
Ha kell segitseg irjal privatban, elnavigallak es akkor a kezdo bonuszon kivul kaphatunk referral bonuszt is.
Buktuk.
De én 210Ftot, te 30k-t.
Erre mondjuk nem gondoltam :D
Igen bosszantott kicsit, de az összképet nézve nem nagy baj. Tettem ellenfogadást is szóval nem buktam 30k-t.
Angolok ellen hoztak nekem 4k-ból 70k-t a fiúk :) összességében plusszos is a "karrierem", de ezzel befejeztem amíg nem függök rá a szerencsejátékra.
Mennyi idős vagy?
Előző vagyok.Akár privátban.
Én is tettem ellenfogadásokat a "karrierem" elején, de rájöttem, hogy úgy kb. a pénzemnél vagyok.
#17?
Na mivan megint megjelentél?
Hallod, az én kérdéseimnél is láttalak már.
Igaz, van épitője is a kommentárjsidnak,már ha ezek azok... részben.
De ha olyan pro vagy te, mutasd meg privátban mennyit tettél és mire.
Mégcsak a csapatokat sem kérem!
Tőlem nem fog továbbkerülni, ne aggódj.
Takarhatsz azonosítót, odds-t is ha gondolod.
-Jaaa, hogy nem fogok kapni semmit mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!