30 évesen későn elkezdeni kajakozni?
Figyelt kérdés
Nyilvàn nem akarok olimpikon lenni, sem bajnok, de amatőr szinten szívesen űzném, a sport miatt, meg hát nagyon jó felsőtestet csinál úgy tudom. Meg amúgy nekem szar a hàtam így jót tenne a tartásomnak is megerősítené.
Nagyon késő lenne szerintetek?
2022. szept. 24. 20:12
1/4 anonim válasza:
Sok ilyen kérdés van, hasonlóakat tudunk válaszolni. Versenyeredményért késő, hobbinak pedig kb. bármilyen sport jó. Ugyanakkor az igényeidnek sokkal egyszerűbb és célravezetőbb ha elkezdesz testépíteni edzővel, gerinctornára jársz, nyújtasz és mellé megtanulod a táplálkozás alapjait és a főzést. Mielőtt írod, hogy te nem akarsz nagy izmokat, ne aggódj, még senki nem lett izmosabb annál ami a cél volt, ez fordítva szokott lenni.
2/4 anonim válasza:
1
Nem mindenkit hoz lázba a testépítős baromság. Azért a kajakozást nem hasonlítanám egy zárt teremben történő súlyemelgetéshez.
Kérdező, azt a sportot űzd ami tetszik. Ha a kajakozás jön be, akkor csináld azt. Attól mert valami most divat lett, nem feltétlen kell mindenkinek követni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a vàlaszod 2. Igazàból az UTE sport eggyesülethez szeretnèk bekerülni. Nem tudom mennyi esèly van rá, de azért megpróbàlom, hátha.
2022. szept. 24. 23:45
4/4 anonim válasza:
Mindenféleképpen kezd el a kajakozást.
Én pont most kezdtem, és szerintem életem egyik legjobb döntése. (persze csak erős hobbizásként és nehezebben boruló hajóval)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!