Ér valamit az SMR henger?
Figyelt kérdés
Érdemes venni,van aki tapasztalt pozitív hatást tőle? Meg vannak rövidülve a lábizmaim,a 20 éves ülő munkától,a guggolás is nehezen megy,nagyon befeszül a térdem. Állítólag nyújtás előtt érdemes ezt használni,ellazítja
valamennyire az izmokat.
2022. szept. 15. 08:45
1/3 anonim válasza:
Van olyan tanulmány, ami azt mutatja, hogy hatása nem jelentős, de van olyan tanulmány, ami azt mutatja, hogy hatása jelentős. A tapasztalatok is azt mutatják, hogy a hengerezés rengeteg tud segíteni, nem véletlenül alapeszköz ma már minden versenysportban. Engem erőemelőként is évek óta elkísér. Ettől függetlenül a statikus nyújtás, a célzott mobilizálást és a gyógytornát nem váltja ki egy kis hengerezés, ez értelemszerű.
2/3 anonim válasza:
Szerintem mindenképp érdemes, persze ahogy előző írta kell mellé más torna is. Amikor én hengerezni kezdtem alig bírtam megmozdulni úgy háton fekve, hogy ne görcsölt volna be a derekam, az elején picit megszenvedtem vele de már elmúlt. Vádlira, combra is használom.
3/3 anonim válasza:
Ha végig tudod hengerezni a lábad, csípőd, érezni fogod hogy az izmaid ellazultak. Nekem nagyon működött a nyujtáshoz, mert az oldalsó és belső lábizmokra is jó, utána az egész lábam lazább volt. Mondjuk jó lábmasszázst még nem kaptam, azért azt nem helyettesíti, de elég jól el tudod rendezni az izmaid. Kicsit fárasztó és fáj is de mindenképp hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!