Fél maraton, maraton futáshoz milyen futócipőt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Elsősorban aszfalton és futópályán futok. 186cm férfi 78kg. A keret a cipőre 30-40e forint lenne kb.2022. aug. 22. 12:19
2/9 A kérdező kommentje:
És ezek közül melyik típus?
2022. aug. 22. 12:47
3/9 anonim válasza:
Nem tudok pontos típust mondani, nekem ilyen márkák voltak amik beváltak. Elmentem a futóboltba, és ott próbálgattam, ill. ajánlgattak az adottságaimhoz megfelelőt.
4/9 anonim válasza:
Versenyre kell a cipő, edzésre, vagy mindkettő?
Az a baj, írhatok én konkrét modellt, csak lehet hogy neked az nem jönne be. Próbálgatni kell.
Nekem legjobban a Saucony Kinvara sorozat vált be, illetve a Decathlonos Kiprun Long meg egyéb rokon modellek (pl. Kiprun KD Plus).
5/9 anonim válasza:
Szerintem menj el szakboltba, már csak azért is, mert ott ránéznek a lábadra, esetleg (még ha nem is kérsz felmérést) futtatnak oda-vissza pár métert, ez alapján ajánlanak valamit. Én így vettem, szintén félmaratonra való edzésre.
6/9 anonim válasza:
Pont ma vettem meg a szerintem legjobbat, mert le lett árazva pár szín belőle 56 eFt-ról, 37,9 eFt-ra. Brooks Ghost 14. A 13-as verziót idáig is használtam, nekem nagyon bejön. Nyúlcipő boltban most akciós.
7/9 anonim válasza:
6-os vagyok. Link lemaradt:
Amúgy én is hasonló adottságok rendelkezem. 190 cm, férfi, 82 kg - heti 45-55 km-t futok.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. aug. 24. 14:26
9/9 anonim válasza:
Menj el a lábállás vizsgálatra a spuri futóboltba, ott ajánlanak neked egy -két típust, köszönd meg szépen nekik, aztán vedd meg azt a típust a neten 20 ezerrel olcsóbban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!