Szétnyílt hasizom miatt kidomborodó bél? Bélozgàs közbe dudor keletkezik köldök felett. Javasolható műtét ha a torna nem segít?
Figyelt kérdés
2022. aug. 4. 23:24
1/9 anonim válasza:
Kizáródás, bélszakasz elhalás, vérmérgezés veszéllyes. Azonnal ügyelet, kóház!!!
2/9 A kérdező kommentje:
Ha elmúlik a bélmozgàs eltűnik a dudor is. Pár pillanat az egész
2022. aug. 4. 23:53
3/9 A kérdező kommentje:
Holnap reggel jelzem a haziorvosnak
2022. aug. 4. 23:53
4/9 A kérdező kommentje:
Hasi uhra küldött de az istenert se veszik fel a telefont...hogy időpontot kérjek
2022. aug. 5. 12:50
5/9 anonim válasza:
Sima háziorvoshoz 10x kell telefonálnom...
Nagy baj lehet belőle, ha kizáródik a sérved! Inkább ügyeletre kellene menned!
6/9 A kérdező kommentje:
Kaptam időpontot október végére 🤣🤣🤣
2022. aug. 8. 09:00
7/9 anonim válasza:
Ez sérv. Nem ártana ha mihamarabb megműtenék mert a végén már akkora lesz h háló beültetéssel sem lehet helyre hozni. Ja és ha kizáródik abba bele is lehet halni, gyakorlatilag egy időzített bomba. Vicces, hogy amíg nincs komolyabb baj, addig nem foglkoznak vele azonnal.
9/9 anonim válasza:
Igen, rectus diastasis. Az alba linea szétnyílt. Nekem is az van. 2020. június 16-án diagnosztizálta a sebészorvos. Azóta járok rendszeresen ellenőrzésre. (Jún. 9-én voltam utoljára.) Várok a műtétre, de túlsúlyom van, s így nem lehet műteni, mert nincs értelme. (Szept. 10-e körül megyek újra.) Életmódot váltottam, de nehezen megy le a 15 kg. Ne emelj, ne cipekedj és ne hajolgass! Tudom, egy nőnek nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!