Milyen tapasztalatotok van a tippmixtippek1x2.hu tippadó oldallal? Hiteles a statisztika? Valóban lehet vele profitálni?
Nem ismerem a szolgáltatást, de csak azt tudom mondani amit minden ilyennél.
Nem tudhatod, hogy a véleményező/tesztalany mindent úgy csinált-e ahogy a szolgáltató elvárja. Lehet, hogy 2.0 fölött helyett 2.5 fölöttet tett, lehet lemaradt pár tippről, stb... szóval ha nem tudja itt valaki egyértelműen bebizonyítani hogy rossz/jó, akkor ne adj a véleményére, hanem fizess be, és 1-2 hónapig csak nézd a tippeket amit osztanak.
Kedves hármas, négyes, ötös és hetes, valószínűleg 12 éves kisfiú. Olvasd el a kérdést, és olvasd el a válaszom. Egyedüliként segítettem a kérdezőnek, te viszont nem tettél hozzá az ég világon semmit, ahogy szerintem semmihez sem itt, csak anonimként (vagy inkább nonameként) büfögöd fel az idiótaságaidat.
Lehet, hogy 25 milliós a bevétel. Ha ennyi, akkor valószínűleg nem kell gyakorikerdeseken reklámoznia az oldalt (persze ez logikus, neked valószínűleg hiány van logikából). Vajon ha költség nélkül (mert a tippadás valszeg költség nélküli) ennyit keres a tulaj, akkor ilyen piti módszereket alkalmazna?
Kérlek mesélj nekem arról, hogy miért gondolod hogy én vagyok a kérdező, és miért a saját oldalamat reklámozom és pont itt. Mondasz valamit, vagy csak a hülyeségeket tudod kipréselni az agyadból?
Nem logikusabb az, hogy egy évek óta sportfogadó, szintén hozzád hasonló anonim (de kevésbé noname, mert nem itt élem ki magam a való életbeli szociális aktivitás hiányát elnyomva) gyk-s vagyok aki azért van itt, hogy másoknak segítsen? (Persze nem úgy mint te.)
Gyerünk, mesélj, miért én vagyok a kérdező, miből gondolod ezt. Feltételezem hogy nem abból, hogy valaki egy szolgáltatást nem küld el egyből az annyába, mer' drága meg mer' lehúz mer péézt kel odaadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!