Úgy vagyok vele, hogy az emberek ugyan annyit érnek, viszont edzésen nem ütök meg erősen egy lányt, ez így rendben van?
Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 00:38
1/2 anonim válasza:
Mármint te vagy a fiú, és lány a párod? Én is küzdősportolok, és nálunk ilyen nincs. Válassz magadnak fiú párt. Erőben-súlyban-nemben megfelelő pàrral kell összeàllnod, különben nem fair az egész.
Nyilván ne üss teljes erőből, ha csak nem a csaj kéri. De beszéljétek meg. Talán a barátnőm egyszer összeállt egy fiúval edzésen, és ott ő kérte, hogy teljes erőből üssön mindig a srác, de a srác még akkor volt kezdő (második óráján volt), még fiatalabb is volt, mint ő. Így az edző szerint ez így fair volt.
2/2 A kérdező kommentje:
1. Küzdelemnél forgunk, mindenki küzd mindenkivel, mellesleg 1 csaj van, tehát az se opció, hogy majd csajjal küzdene.
Én se vagyok csak 73kg, tudom milyen érzés ha egy képzett tek-es megüt azt átrepülsz a terem másik végébe ><
2022. júl. 21. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!