Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Úgy vagyok vele, hogy az...

Úgy vagyok vele, hogy az emberek ugyan annyit érnek, viszont edzésen nem ütök meg erősen egy lányt, ez így rendben van?

Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 00:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mármint te vagy a fiú, és lány a párod? Én is küzdősportolok, és nálunk ilyen nincs. Válassz magadnak fiú párt. Erőben-súlyban-nemben megfelelő pàrral kell összeàllnod, különben nem fair az egész.

Nyilván ne üss teljes erőből, ha csak nem a csaj kéri. De beszéljétek meg. Talán a barátnőm egyszer összeállt egy fiúval edzésen, és ott ő kérte, hogy teljes erőből üssön mindig a srác, de a srác még akkor volt kezdő (második óráján volt), még fiatalabb is volt, mint ő. Így az edző szerint ez így fair volt.

2022. júl. 21. 00:58
 2/2 A kérdező kommentje:

1. Küzdelemnél forgunk, mindenki küzd mindenkivel, mellesleg 1 csaj van, tehát az se opció, hogy majd csajjal küzdene.

Én se vagyok csak 73kg, tudom milyen érzés ha egy képzett tek-es megüt azt átrepülsz a terem másik végébe ><

2022. júl. 21. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!