Kivettek engem a honvéd sportlovardából,és most lesz még egy esélyem.és ha sikerül másodszor is a próba,akkor futószárral kezdek?(mert amúgy én már nem futószáras voltam!)
Ha a pasarétire gondolsz, akkor a lovasok.hu-n ott vannak a lovardák között, keress rá, minden infót megtalálsz a szolgáltatásaikról. De kimásolom neked a releváns részt, ha azzal segítek:
A kifejezetten futószárra jelentkezőkön kívül minden új lovasunk egy rövid, pár perces szintfelmérőn vesz részt. Szintfelmérésre előzetes bejelentkezés alapján (lásd: Kapcsolat) általában a csoportos lovasoktatások ideje (lásd: Csoportos lovas-oktatás időbeosztása) alatt vagy után van lehetőség, hétfőtől szombatig.
A szintfelmérőt követően a lovasnak egyeztetnie kell az oktatóval a lehetséges időpontokat.
Mi az hogy kivettek?
Kimaradt pár hónap? Ha hozzám is nagyobb (hónapok) kihagyás után jön vissza lovas, akkor én is futószáron nézem meg előbb, hogy mennyire esett szét az ülése, esetleg vissza kell erősíteni. Ilyenkor inkább visszateszem futószár rá pár alkalomra, míg újra felveszi a fonalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!