Amatőr, sőt, lényegében kezdő futó vagyok. Egészségügyi okokból nem tudok részt venni egy versenyen, amire nagyon készültem és a jól esően keményebb edzéseknek is vége 1-2 hónapra. Mi motiváljon?
Korábban hol keveset sportoltam, hol eleget, hol ezt, hol amazt. A futáshoz való motivációmat már április eleje óta ez a verseny motiválta. Viszont most rendellenességet találtak egy vizsgálat során és szakorvosra várok heteket. Utána meg a formám visszaesése miatt még 1-1,5 hónap, mire ott fogok tartani, ahol most. Persze félmaraton verseny már nem nagyon lesz idén és jön a tél is.
Amiatt is fáj az egész, mert nyáron lehet jól futni (reggel). Nincs az, hogy szétfagysz a parkba menet, ott a derekadra kötöd a fél ruhatáradat, folyamatosan orrot fújsz (nekem van ilyen problémám!!), majd visszafelé dideregsz a villamoson.
Jó, tudom, egy COVID fertőzés is ugyanezt okozza (több hét kihagyást, forma visszaesését). Viszont épp ezért vagyok még demotiváltabb, mert mire visszatérnék, elkaphatom még a COVID-ot is.
Ti az ilyesmin hogy tettétek túl magatokat, illetve mi volt az új motivációtok?
Bár az se biztos, hogy futhatok valaha, tényleg vizsgálni kell még az eltérés okát, miértjét, kezelési lehetőségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!