Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka?

Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Több pasinál is megfigyeltem, hogy amelyik gyúr, szteroidokat is szed, a karja nagyon izmos, vastag és nagyon nagy darabok. Viszont több helyen is hájasak, nagy hasuk van, cicijük, nyakukon is háj van. Több ilyet is ismerek látásból és tudom róluk szinte napi szinten járnak edzeni, súlyokat emelnek stb. De nem azok a típusok akiknek kockahasuk és szép formás izmaik vannak, hanem csak iszonyúan nagyok és erősek is, elhiszem, de el is vannak hízva. Ez mi miatt lehet? Sokat esznek, vagy ez esetleg a szereknek köszönhető? És nem tudják magukról hogy ez így elég érdekesen néz ki? Mert ha már valaki napi szinten edzőterembe jár, én azt feltételezném hogy akkor mindenhol jó alakja van. Nem bántásból kérdezem, de negatív tapasztalatom is van némelyikkel. Ugyanis amikor megyek edzőterembe, elég beszólogatósak, beképzeltebbek. Én nő vagyok, de férfiakkal is lekezelőbben bánnak mint azok a srácok akik jobban néznek ki. Nekem ezek nem az eseteim nem is azért kérdezem. Csak nem értem miért olyan megjátszósak, mikor tőlük jobban kinéző pasik kedvesebbek.
2022. júl. 10. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a típus, amelyik szerint "100 kiló alatt nincsen férfi". Aki ezt tényleg komolyan gondolja, azzal nem érdemes sokat foglalkozni.
2022. júl. 10. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Örökké tömegelő kancigány fajta
2022. júl. 10. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!